21 feb 2010

calvario

Eso es lo que he pasado hoy en Gava un calvario para terminar los 21 km. Reconozco que he pecado de "novato" por querer afrontar esta media, que no estaba en mis planes ,con garantias despues de Bcn. Todavia estaba con el subidón de mi nueva marca que por un momento llegue a pensar que en esta media que es muy plana podia incluso bajarlo de nuevo.
Al empezar sali muy fuerte y en seguida en el km3 vi que no podia seguir el ritmo impuesto , por un momento llegue a pensar en abandonar porque se me revolvia el estomago y las piernas me fallaban, pero pense que si seguia y sufria seria un buen entreno de cara al Maratón, asi que continue, viendo como infinidad de corredores me adelantaban y pasando un verdadero calvario conseguia llegar a meta con 1h43minutos y casi caminando...!!
Me sirve de escarmiento de cara a futuras metas y carreras lo que me ha pasado hoy, pero hay que estar a las verdes y a las maduras y de todo se aprende... , pero hoy he salido un poquito tocado de cara al dia 7..ya me esta bien!!!

6 comentarios:

  1. Bueno, no pasa nada Munta; has cometido un error, te has dejado llevar por la euforia del momento y el cuerpo te ha puesto en su sitio, no es grave, a todos nos ha sucedido en más de una ocasión, de la experiencia se aprende; lo importante es que no te desanimes de cara a la maratón, son carreras diferentes y se corren de manera distinta; ánimo, el domingo nos vemos.

    ResponderEliminar
  2. Home...!! Com es que fas aquestes coses...!! Es que no puc deixar-te sol, eh...!! En fi, ara ja està fet... Oblidat d'aquesta experiència i recupera bé un parell de dies i desprès torna a la rutina dels entrenaments del Marató. Fins i tot es possible que d'això treguis aspectes positius pel dia 7 de març.... Ens veiem...!!

    ResponderEliminar
  3. Hola Munta, no siguis tan dur amb tu mateix. Suscric tot el dit per aquets dos mestres de la marato. No crec que no serveixi per res el que vas fer, son kilometres i una mica de patiment que tambe va be tenir per guardar-ho com a experiencia. No deixis que els pensaments negatius entrin al teu cap, tens que ser posistiu, pensa que la marato es una cursa molt mental. Cuidat

    ResponderEliminar
  4. mol bé companys!! trec coses positives de cara al marato i espero aquest cap de setmana estar a l'altura si fem un entreno junts!!ens veiem!!

    ResponderEliminar
  5. Ieppppsss!!! Tot al seu moment i a la seva hora crack. Estàs fet un toro molt motivat i aixo de vegades fa que ensopeguem. Però com tot hi ha una lectura positiva que és la experiència que demà de ben segur t'ha de servir.
    A veure si fen una tiradeta de descàrrega i xarrem.
    Salut!

    ResponderEliminar
  6. Ànims, Albert.
    Es normal que una setmana després d'una mitja, et pugui passar aixó que t'ha passat al diumenge seguent, en un altre cursa, si surts a buscar un temps determinat.
    Per millorar, ja ho saps, no es pot competir cada setmana.
    La millora be amb el temps, amb entrenos i descansos, i aixó es així.
    A veure si tens molta sort a la marató, i per la propera, si deixas passar el temps que has de deixar, no menys de sis mesos, segur que encare ho farás millor.
    Molta sort, amic !!
    ramon.

    ResponderEliminar